Rólunk

A RAM Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 tavaszán alakult, mely azóta a németországi Reisenthel cég termékeinek kizárólagos magyarországi importjával és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

Árucikkeink korosztálytól függetlenül mindazokat igyekszik megszólítani, akik szeretik a praktikus, többfunkciós, fiatalos, divatosan elegáns, könnyen kezelhető és tisztítható, kedvező árú lifestyle termékeket, melyek a hazai piacon egyedülállóak. Termékink között vannak nemzetközi dizájndíjakkal többszörösen kitüntetettek is – ilyen például a védjegy oltalma alatt álló carrybag (bevásárlókosár) és a carrycruiser (kerekes bevásárlókosár).

A Reisenthel-kollekcíó évente kétszer, tavasszal és ősszel bővül. A táskák és kiegészítők különlegessége, hogy túlnyomó többségük összehajtogatható, így használaton kívül, apró méretüknek köszönhetően, kis helyen is elfér. Sokoldalúságukat mutatja, hogy számtalan területen „bevethetők”: bevásárlás, utazás alkalmával, a háztartásban, illetve szabadidős és sportprogramok esetén is nagyszerű segítőtársnak bizonyulnak. Bevásárlásnál például nincs többé szükség műanyagzacskók megvételére, így a felhasználók maguk is tevékenyen hozzájárulhatnak környezetünk védelméhez. Emellett az árucikkek mindegyike remek ajándéktárgy, és reprezentációs célokra is kiválóan alkalmas. Előzetes megbeszélés alapján egyedi megrendelést is felveszünk. Termékeink nagy részét egyedi színekben is tudjuk szállítani, valamint céglogoval megnyomtatni.

Állandó partnereink száma jelentősen megnövekedett, ám a kör bővítésén folyamatosan fáradozunk. Várjuk továbbra is viszonteladók érdeklődését! Üzletfeleink sikerét minden lehető eszközzel és módon igyekszünk elősegíteni, legfőképpen abban, ami a márkanév védelmét illeti. Eredményesen lépünk fel a Magyarországon megjelenő reisenthel-hamisítványok előállítói és terjesztői ellen, amelyek gyártása, forgalmazása és vásárlása egyaránt bűncselekmény.

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben, ahol vásárlóink folyamatos és gyors kiszolgálása mindig megoldott, mivel ugyanitt jelentős raktárkészlet is rendelkezésre áll a termékeinkből.